Introductie & Overdracht Danslessen

Beste ouders en verzorgers,

Via dit bericht wil ik graag bekend maken dat de danslessen worden overgedragen aan mijn collega Swindey Helm. Zij zal per 1 maart starten met het geven van de danslessen zoals u dat reeds gewend bent. Na twee jaar op dit mooie eiland te hebben gewoond, willen mijn vriend en ik graag een nieuwe uitdaging aangaan en hebben wij deze kans ook gekregen vanuit Medellín, Colombia.

Wij zullen in Maart gaan emigreren naar Medellín, wat ook de reden is dat ik vanaf 1 Maart a.s. mijn lessen en het bedrijf Kids Dance Curacao aan Swindey overdraag. Het geven van danslessen is en blijft nog steeds een grote passie van mij. Het mooie aan mijn baan is dat ik de kinderen zie genieten en groeien. Niet alleen in de dans maar ook als persoon. Hierdoor is de keuze om een andere uitdaging aan te gaan dan ook niet de gemakkelijkste.

Ik wil iedereen graag bedanken voor alle positieve energie en het vertrouwen in mij. Ik weet zeker dat mijn collega Swindey een goede aanwinst is voor het bedrijf Kids Dance Curacao. Hieronder vindt u een kleine introductie van Swindey zelf. Mocht u vragen en of opmerkingen hebben dan kunt u ons altijd bereiken via:

info@dansschoolcuracao.com
+599 9 5171075 (Andrea)
+599 9 5141934 (Swindey)

Met vriendelijke groet
Andrea van der Leeuw

Mijn naam is Swindey Helm, geboren in Nederland op 02-02-90. Wanneer ik als kind muziek hoorde begon ik meteen al te dansen. Na mijn Middelbareschooltijd ben ik op verschillende plekken auditie gaan doen voor theater en dans. Ik werd aangenomen op de dansacademie mbo uitvoerende dans, in Amsterdam. Daar kreeg ik verschillende stijlen aangeleerd, zoals Hip-hop, Modern, Jazz, Klassiek-ballet, improvisatie en African-Urban. Doordat het een uitvoerende opleiding was, hadden wij regelmatig voorstellingen in verschillende Theaters in Amsterdam. Eén van de bijzonderste voorstellingen waren die in de Muziektheater en Koninklijke theater Carré. Het was een enorme eer om in de productie ’Bollywood Urban’, mee te mogen doen, van de inmiddels overleden choreograaf David Greaves.

Na mijn MBO uitvoerende dans opleiding, ben ik auditie gaan doen op de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten, op de opleiding HBO Docent Dans. Ook daar heb ik veel ervaring opgedaan in de verschillende stijlen en op het doceren. Dans is voor mij geen hobby meer, het is mijn leven geworden. Ik zou niks anders willen dan dansen en danslessen geven. Hierdoor heb ik ook enorm veel zin om op 1 maart de danslessen van Kids Dance Curaçao over te nemen.

Met vriendelijke groet,
Swindey Helm